Hvad koster en ladestander til elbil?

1 juli, 2023

Når du skal have installeret en ladestander til din elbil derhjemme, vil et typisk spørgsmål selvfølgelig være, hvor meget prisen er på. Det er et vigtigt parameter for, hvilken løsning du vælger – selvom den selvfølgelig aldrig bør være det eneste parameter. Kvaliteten af ladestanderen og dine behov bør også altid spille en rolle for dit valg.

Hos Greenbow bruger vi ladestandere fra Zaptec Go, som, vi mener, er de bedste på markedet. Det er en lille boks, der endda har vundet en designpris, hvilket altid er en fordel, når du skal have den siddende på din bolig eller i din garage. Boksen er fremtidssikret ved, at den kan tage op til 22 kW, noget de fleste elbiler ikke kan endnu. Får du senere en elbil med mere kraft, behøver du derfor ikke at købe en ny ladestander.

Hvad koster en ladestander til elbil?

Hos os afhænger prisen på en ladestander til en elbil af, om du er elkunde eller ej. Udover at forhandle ladestandere er vi også et elselskab, som du kan få din strøm igennem. Har du ladestander hos os, køber du din el til indkøbspris. Hvis du er elkunde hos os, får du ladestanderen lidt billigere, end hvis du ikke er elkunde.

Derudover afhænger prisen også af, om du har en anden ladestander i forvejen. Hvis du har en ladestander i forvejen, vil der ikke være lige så meget arbejde for os med at sætte en ny op, hvilket gør det billigere for dig at købe ladestanderen.

Hvis du ikke ønsker at købe en ladestander, har du mulighed for at leje den gennem os. Igen afhænger prisen både af, om du er elkunde hos os, og om du har haft en ladestander fra et andet firma i forvejen.

Her hos Greenbow er det vigtigt for os, at du altid nemt kan se, hvor meget en ladestander koster. Du kan derfor finde vores aktuelle priser her.

image

Øvrige omkostninger i forbindelse med at få en ladestander

Udover omkostningerne til selve ladestanderen kan der også være øvrige omkostninger i forbindelse med, at du skal have en ladestander sat op. Inden du får sat en ladestander op, tager vi altid et møde med dig, så vi kan høre om din konkrete situation og give dig et tilbud, hvis der skulle være yderligere omkostninger. Dermed ved du, hvad du går ind til, og tilbuddet er naturligvis uforpligtende, så du kan sige nej, hvis det ikke var det, du havde forestillet dig.

Øvrige udgifter i forbindelse med opsætning af ladestandere kan for eksempel være:

  • Hvis du har brug for opgravning i forbindelse med at få lagt kablet
  • Hvis du har brug for et ekstra langt kabel på over 15 meter
  • Hvis du ønsker skjult kabelføring til din ladestander
  • Hvis du har brug for jordforbindelse til din ladestander

Nogle af tingene vil du selv kunne løse, hvis du gerne vil spare penge. For eksempel står det dig frit for at stå for opgravning selv, hvis du følger de instruktioner, vi giver dig, så installatøren kan gå i gang med det samme.

FAQ

Hvad koster en ladestander til elbil?

Prisen på en ladestander til elbil afhænger af, om du er elkunde hos os eller ej, og om du har haft en ladestander fra et andet firma i forvejen. Er du elkunde hos os, og har du en ladestander fra et andet firma, bliver det billigere for dig at købe en ladestander, end hvis du ikke er elkunde, og det er første gang, du skal have en ladestander.

Ønsker du ikke at købe en ladestander, har du også mulighed for at leje en hos os i stedet for.

Hvilke øvrige omkostninger er der i forbindelse med at få en ladestander til elbil?

Udover omkostningerne til selve ladestanderen kan der også være ekstra omkostninger i forbindelse med installationen. Det kommer an på, hvordan forholdene er ved din bolig, og om du har nogle særlige ønsker i forhold til standeren. Normale ekstra omkostninger kan for eksempel være nedgravning af kabel, længere kabel, opsætning af jordforbindelse eller skjult kabelføring.

Hvad betyder det at være elkunde hos Greenbow?

Hos Greenbow forhandler og udlejer vi ikke bare ladestandere til elbiler, vi er også et elselskab. Du har derfor mulighed for at købe al husstandens el gennem os, som du får til indkøbspris. Hvis du er elkunde hos os, bliver det billigere for dig at få installeret en af vores ladestandere. Du har også mulighed for at blive elkunde hos os uden at få sat en ladestander op.