Ladeboks til elbil – forstå fordelene ved at vælge Greenbow

18 juli, 2023

Med mange forskellige firmaer på markedet, der giver dig mulighed for at købe eller leje en ladeboks til din elbil, kan det være svært at finde ud af præcis, hvad fordelene ved de forskellige firmaer er. Her kommer vi ind på alle fordelene ved at vælge Greenbow.

Først og fremmest arbejder vi hele tiden på at give dig adgang til flere ladestandere. Vi har prioriteret ikke selv at sætte offentlige ladestandere op, og i stedet give dig adgang til dem, der allerede er sat op. Derfor kan du via vores app få adgang til over 300.000 ladestandere i hele Europa.

Du bruger vores app til at betale med, hvilket sikrer, at du får en samlet regning. Det gør din økonomi langt mere overskuelig.

Læs mere: Hvorfor vælge Greenbow?

Sikker og flot ladeboks fra Zaptec Go

Udover de mange forskellige offentlige ladestandere, som du får adgang til gennem os, bruger vi en flot og sikker ladeboks, fra det norske firma Zaptec Go, når vi sætter dem op privat. Det er en lille boks, der har vundet en designpris, hvilket klart er en fordel, når du skal have den hængende synligt på enten din bolig eller i din garage.

Vores standardinstallation indbefatter en boks, der kan trække 11 kWh. Mere har de fleste elbiler i dag faktisk ikke brug for. Du kan dog for en lille merpris få en boks, der kan trække 22 kWh. På den måde er du fremtidssikret, hvis du en dag får en større elbil.

Du styrer ladeboksen gennem vores app, hvor du for eksempel kan sætte opladningen i gang og vælge, hvornår den skal stoppe. Det giver for eksempel mulighed for, at du kan lade din bil op, når strømmen er billig – også uden at skulle stå op midt om natten for at sætte kablet til.

Hos Greenbow har du mulighed for enten at leje eller at købe en ladeboks. Hvis du lejer, og du senere gerne vil købe den, har du muligheden for at frikøbe den senere.

Læs mere: Leje eller køb – Hvad er forskellen?

image

Lave abonnementsomkostninger og refusion af elafgift

Hos Greenbow har vi lave omkostninger til abonnementet, som du kan se her. Vi har ikke et loft over, hvor meget el du kan bruge, hverken ved offentlige ladestandere eller privat, så du betaler kun for den el, du bruger.

Derudover hjælper vi dig med at sænke dine udgifter til el yderligere ved at indhente refusion af elafgiften for dig. Det er kun en mulighed for forbrugere, som er kunde hos et firma som Greenbow.

Elafgiften er indført som en minimumsafgift af EU, og de danske politikere har valgt at forhøje den. I begge tilfælde er det for at give et økonomisk incitament til at bruge mindre strøm. De danske politikere vil dog gerne have flere til at køre elbil, hvorfor der er indført en refusionsordning for elbilejere, der lader elbiler op privat.

Hos Greenbow har vi mulighed for at fjernaflæse din ladeboks og se, hvor meget strøm du har brugt en given måned. Derefter sender vi tallene videre til Skat, der refunderer pengene til dig i løbet af en til to måneder.

Læs mere: Refusion af elafgiften – Tilbyder Greenbow det?

FAQ

Hvilken ladeboks tilbyder Greenbow?

Som kunde hos Greenbow får du en ladeboks fra Zaptec Go. Det er en lille, flot og sikker boks. Med vores standard installation kan den trække 11 kWh, men du har mulighed for, for en lille merpris, at få en på 22 kWh. På den måde er du fremtidssikret til, når du får en nyere elbil.

Hvilke offentlige ladestandere får jeg adgang til gennem Greenbow?

Du får adgang til over 300.000 offentlige ladestandere i hele Europa som kunde hos Greenbow. Vi arbejder hele tiden på at tilføje nye. Du får adgang til dem alle sammen gennem vores app, som du også bruger til at betale med.

Hvad koster et abonnement hos Greenbow?

Vi sørger for at holde vores abonnementspriser lave. Du kan se vores aktuelle priser på https://greenbow.dk/ladeabonnementer